Marique krabbel geel

WERKWIJZE: SAMEN NAAR EEN PERFECT RESULTAAT

We beginnen met een kennismakingsgesprek. Vaak in eigen omgeving. Zo leren we elkaar te kennen en te ontdekken of er een klik is. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen. Eventueel kunnen we ook alvast op de locatie gaan kijken. Je kunt natuurlijk kiezen voor een PRE-WEDDING SHOOT. Zo leer je mij als fotograaf nog beter kennen en Het is meteen een leuk excuus om samen een keer een paar leuke foto's van jullie te laten maken. Deze pre-wedding shoot kan ook meteen helpen bij wat jullie wel en niet willen tijdens het maken van de trouwfoto's En wat je wel en niet leuk vindt natuurlijk!

TROUWKAART

Je kunt je pre-weddingshoot foto's eventueel ook gebruiken voor het ontwerp van jullie trouwkaart. Maar ik kan natuurlijk ook een speciaal ontwerp maken en deze doorvoeren in de stijl van jullie dag.

EEN GESLAAGDE BRUIDSREPORTAGE

Een geslaagde bruidsreportage heeft alle hoogtepunten van de dag, van het aankleden van de bruid en ook de bruidegom, het ophalen van de bruid, de eerste ontmoeting van de dag, de ceremonie, het aansnijden van de taart en een mooie shoot waarin we geweldige foto's maken van jullie samen.

Ik wil meer weten over bruidsfotografie/trouwkaart/pre-wedding shoot

Please enter your name.
Please enter a message.
Scroll to Top