Marique krabbel geel
Still uit video: Maurice Douma (Douma Design)

kleurrijk, soms gedurfd, maar altijd  anders dan anders

Al zolang ik me kan herinneren, is professionele fotografie en vormgeving mijn passie. In 2001 resulteerde dat in mijn eigen ontwerpstudio.

Sindsdien ben ik actief voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Ik ontwerp logo's en huisstijlen, maar werk met evenveel passie aan jullie bruidsreportage of persoonlijke wenskaart. Kleurrijk, soms gedurfd en altijd anders.

Trouwfotografie

Het maken van trouwfoto's is een van mijn specialiteiten, net als geboortefotografie (babyfotografie) en portretfotografie. De rode draad: emotie. Mijn missie is geslaagd als je bij het openslaan van je fotoalbum weer de vlinders van toen voelt en je dezelfde glimlach op je gezicht krijgt.

Ontwerp trouwkaart

Naast bruidsfotografie help ik je graag bij het ontwerpen van jullie trouwkaart en andere communicatie. Van 'Save the date'-kaart tot bedankkaarten en een schitterend bruidsalbum. Hiermee creëer je een complete trouwhuisstijl, die klopt tot in de details. Allemaal in de stijl van jullie bruiloft!

Marieke aan het werk

"Marieke had al onze trouwkaart ontworpen, dus de keuze om haar ook als onze trouwfotograaf te vragen, was snel gemaakt. Ze had allerlei ideeën die de foto's persoonlijk maakten en er was zelfs een plan voor als het weer zou tegenvallen. Uiteindelijk leverde Marieke foto's van de afgesproken shoots, maar ook van alle spontane momenten die je niet kunt regisseren. Maar die een trouwdag wél speciaal maken! Het fotoboek overtrof al onze verwachtingen, net als enkele afdrukken in een fraaie houten, gepersonaliseerde bewaarbox. Een prachtige herinnering!"

Danny

Scroll to Top