MARIQUE AAN DE MUUR: ALTIJD BIJZONDER

Ben je op zoek naar sfeervolle wanddecoratie voor in je woonkamer? Een sfeervol canvas voor in je slaapkamer? Of een strak aluminium kunstwerk dat gegarandeerd een blikvanger wordt? Het is dichterbij dan je denkt.

 

Een 'Marique aan de muur' kun je zowel persoonlijk als zakelijk invullen. Mijn database aan (eigen, en dus uniek) fotomateriaal staat vol foto's van natuur, architectuur en fraaie landschappen. Van vergezichten in IJsland tot een regenboog boven de mooie Maas en van exotische flora en fauna tot Italiaanse gondels. Afgedrukt op canvas, aluminium of acrylglas in fineart kwaliteit - daar weet je vast wel een goede plek voor.

Staat jouw 'Marique' niet in onze database? Wil je een eigen foto laten maken en die promoveren tot levensgroot kunstwerk? Dan maak ik graag een offerte op maat voor je.

Foto op aluminium

Met een foto op aluminium creëer je een strakke, professionele look. Het tijdloze karakter geeft je inrichting een heel andere uitstraling. Bovendien is een foto op aluminium oerdegelijk: het 3 mm dikke alu-dibond bestaat namelijk uit twee dunne lagen aluminium, met daartussen een laag kunststof. Je alu-dibond foto's vervormen niet en zijn bestand tegen krassen en vuil. Met het alu-ophangsysteem creëer je bovendien een 'zwevend' effect.

Foto op acrylglas (plexiglas)

Een foto op acrylglas (plexiglas) kenmerkt zich door de briljante kleuren en een indrukwekkend diepte-effect. Het 4 mm dikke materiaal is extra sterk en dankzij het alu-ophangsysteem creëer je een 'zwevend' effect en zorg je dat het materiaal niet buigt. Tip: let bij je keuze goed op waar je de foto wilt ophangen. Dit in verband met eventuele spiegeling.

Foto op canvas

Een foto op Pro-line Real Canvas heeft een stevige structuur (340 g/m²). We spannen je canvas direct op een houten spieraam, gemaakt van 'DUTCH WOOD NC5 spielatten'. Deze gelamineerde spielatten is een samenstelling van diverse kops/tegendraads verlijmde houtdelen. Deze latten trekken niet meer krom en verliezen geen spankracht. Uiteraard ontvang je een ophangset bij je foto op canvas.

 

kijk hieronder naar de mogelijkheden!

Enkele werken staan reeds in de webwinkel. Andere voorbeelden van 'Marique aan de muur' vind je hieronder op de inspiratiemuur.

023_Marique aan de muur

CONTACTGEGEVENS

Bezoekadres:

Garnizoenstraat 6
5363 VX Velp

Te bereiken op
06 - 30 70 80 78

Ik wil meer weten over een foto op canvas/foto op aluminium

Please enter your name.
Please enter a message.

Een echte Eye-catcher! 

Uniek, stijlvol en betaalbaar

Scroll to Top