Marique krabbel geel

JULLIE FOTO'S VERTELLEN EEN VERHAAL

Jullie bruiloft wordt een spectaculaire dag. En dus wil je die ook voor altijd zo herinneren. Een mooie bruidsreportage is daarbij onmisbaar.

Kies je voor mij als bruidsfotograaf? Dan mag je rekenen op een fotoreportage vol sfeer en emotie. De foto's in jullie trouwalbum vertellen uiteindelijk het complete verhaal van jullie dag.

Fotoalbum bruiloft (trouwalbum)

Met het fotoalbum dat je na de bruiloft ontvangt, duik je op ieder gewenst moment terug in de tijd om jullie dag opnieuw te beleven. Je zult zien: de herinneringen, de zenuwen, de kriebels; ze zijn er ineens allemaal weer!

Alle mooie momenten vastgelegd

Op de dag zelf zie je mij niet veel. Ik kies bewust voor een rol 'op de achtergrond'. Maar: ik registreer alles! Dus ook het handje dat jullie elkaar geven, de goedkeurende knipoog van jullie (schoon)ouders en de trotse blik van jullie getuigen. En vraagt de situatie erom? Dan schroom ik niet om de regie te nemen. Zo weet je zeker dat alle plechtige, mooie, ontroerende én ook de doodgewone momenten voor eeuwig bewaard zijn.

_50A4429
Harm en Sharon trouwfoto 32

Ik wil meer weten over bruiloft/bruidsfotografie

Please enter your name.
Please enter a message.

"Marieke heeft voor ons supermooie fotoalbums gemaakt. Zoals zij ons door de dag loodste, en zoals zij omgaat met fotografie… Echt een aanrader voor iedereen. Een topper!"

Cees & Colinda

Scroll to Top