Marique krabbel geel

Pre- (of after) weddingshoot

Willen jullie je liefde voor elkaar nu al laten zien aan de buitenwereld? Of zoeken jullie persoonlijke foto's voor op jullie trouwkaart? Verwen jezelf dan met een pre-wedding fotoshoot!

Een pre-wedding fotoshoot (ook wel verlovingsshoot genoemd) is om meerdere redenen een aanrader. Allereerst natuurlijk voor jullie zelf: jullie krijgen super leuke, ongedwongen en gezellige foto's, nog voordat de grote dag is aangebroken. Sowieso heel leuk om te hebben, maar ook ideaal voor als jullie bijvoorbeeld willen stralen op jullie eigen trouwkaart.

Wennen aan de camera

Daarnaast wennen jullie alvast aan de camera, wat een voordeel is tijdens de 'echte' fotoshoots op jullie trouwdag. Bovendien zijn we (jullie en ik) dankzij een pre-wedding shoot op jullie trouwdag al een ingespeeld team. We weten immers al precies wat jullie wel en niet leuk vinden.

Post-wedding shoot

Zijn jullie al getrouwd, maar willen jullie tóch nog eens zo'n leuke fotoshoot beleven? Dan veranderen we gewoon de naam en plannen we een leuke post-wedding shoot… Trek nog één keer jullie trouwjurk/trouwpak aan en straal weer als op die ene dag!

Locatie loveshoot

Alle 'loveshoots' doen we op een locatie die jullie zelf bepalen. In de studio, bij jullie thuis, op de trouwlocatie of ergens anders; het kan allemaal. Misschien reizen we wel naar jullie favoriete stad, of zoeken we juist de rust op van de natuur.

Twan en Moniek_trouwkaart_buitenzijde
Twan en Moniek_trouwkaart_binnenzijde

Ik wil meer weten over pre-wedding shoot/loveshoot

Please enter your name.
Please enter a message.

"In 2019 wonnen we een pre-weddingshoot bij een winactie van RTL4. De shoot op onze trouwlocatie was heel speciaal. En relaxed: we voelden ons erg op ons gemak. Marieke is een rustige, vakkundige professional, die we voor honderd procent aanraden."

Amber & Dylano

Scroll to Top