BRUIDSREPORTAGE (BRUIDSFOTOGRAFIE)

Op je mooiste dag moet alles kloppen. Dus ook de foto's! Zodat je na je trouwdag al die mooie momenten nog eens opnieuw kunt beleven. Zoek dus goed naar een goede bruidsfotograaf!

Kies je voor mij als bruidsfotograaf? Dan kun je rekenen op een bruidsreportage die je gaat verrassen. Ik ga jullie niet overtuigen met termen als 'kwaliteit' of 'professionaliteit', want dat beschouw ik als standaard. Wat mijn foto's anders maakt, is de sfeer. Ik fotografeer jullie (en natuurlijk jullie gasten) zoals jullie écht zijn.

Bruidsfotografie: persoonlijke wensen

Uiteraard zijn jullie persoonlijke wensen daarin belangrijk. Willen jullie humor? Een hobby of passie in beeld brengen? Specialer aandacht voor bepaalde vrienden of familieleden? Of jullie liefde voor een bepaalde omgeving op de foto? We nemen alles mee in jullie persoonlijke fotoplan.

Bruidsfoto's: fotoplan

Natuurlijk staan er in dat plan de 'vaste' fotomomenten en hoogtepunten, zoals het aankleden van de bruid(en) en bruidegom(s), het ophalen van de aanstaande, de eerste ontmoeting, de trouwceremonie, het aansnijden van de taart… Maar ook de spontane momenten nemen we mee. Samen vormen ze een kleurrijke regenboog aan herinneringen.

Trouwreportage: uniek en persoonlijk

Een trouwreportage biedt oneindig veel mogelijkheden. En dus is het resultaat altijd een unieke, persoonlijke bruidsreportage. Zodat jullie ook jaren later het trouwboek nog met plezier uit de kast pakken!

Corin-en-Gerard-openingsdans

Ik wil meer weten over bruiloft/bruidsfotografie

Please enter your name.
Please enter a message.

"Op vrijdag 3 juni hadden wij ons bruiloftsfeest. En daar heeft Marique prachtige foto's gemaakt. Mariques foto's vertellen een verhaal of ze legt met haar camera vast wat er op dat moment gevoeld wordt. Het fijne van haar is ook dat ze zich zo heerlijk aanpast aan haar omgeving, niets is raar of vreemd. Niets is te veel.
Marique we hebben genoten van jouw aanwezigheid en van je prachtige foto's. Wij willen je bedanken en wanneer we weer wat hebben, weten we je te vinden."

Warme groet, Jean-Jacques & Jennifer Mapinga

"Op 4 juni 2022 hebben Hetty en Ber een prachtige trouwdag beleefd! Een supermooie locatie bij de oude toren van Balgoij gevolgd door een heerlijk feest bij villa Sterrebosch in Wijchen.


Marique heeft deze trouwdag met prachtige foto's vastgelegd.
Een heel bijzondere fotograaf met een gevoel voor waarom deze dag voor ons zo extra speciaal was!"

Ber & Hetty

"Lieve Marieke Janssen je was "da bomb" (Sergio zijn woorden). Super bedankt voor deze prachtige foto's, we waren niet de makkelijkste (denk ik). Uit de grond van ons hart, dank je wel 💖💖💖💖. Niet alleen vanuit ons hart, maar vanuit de harten van de hele familie, alle gasten

💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Sergio & Anoesjka

"Met de creativiteit van Marique kun je alle kanten op! Haar ideeën zijn uniek en exclusief. En heb je last van spanningen of ben je zenuwachtig? Geen zorgen! Dit zal na de eerst geschoten foto al snel verdwijnen.
Kies voor authentiek en een keer "wat anders", kies voor Marique fotografie!"

Marije & Tommy

"Bij Marieke voelden we ons direct op ons gemak, door haar spontaniteit, geruststelling en professionaliteit. Dankzij Marieke hebben wij verschillende mooie foto's om terug te kijken op onze mooiste dag! We ontvingen ze ook nog eens snel na de bruiloft. We zijn er nog steeds ontzettend blij mee."

Susanne & Jeroen

"Waarom Marieke als bruidsfotograaf? Omdat we bij haar wél het enthousiasme vonden dat we bij anderen misten. Marieke begreep meteen wat wij wilden: geen stijve planning of vaste poses, maar heerlijk ongedwongen met veel ruimte voor eigen ideeën. Zoals zij over haar werk praat, gaat zij ook te werk: vol passie, gedrevenheid en met een leuke aanstekelijkheid. Dankzij Marieke voelden we ons gemakkelijk en vrij en dat zie je overduidelijk terug op de foto's."

Rianne

"Vlak voordat wij trouwden, overleed mijn moeder. Marieke heeft haar tóch weten te betrekken op onze mooie dag. Ook nam ze echt de tijd om onze wensen door te lichten. De foto's zijn heel professioneel en natuurgetrouw geworden. Mede dankzij Marieke werd het alsnog de mooiste dag van ons leven."

Benny & Nathalie

Interesse gewekt?

Is na het zien van deze foto's jullie interesse gewekt? Of willen jullie graag nog meer zien en te weten komen wat de mogelijkheden zijn? Dan nodig ik jullie graag uit om samen jullie ideeën en wensen door te spreken.

12_Hanneke & Tiago_bruidsreportage
Scroll to Top